Om oss

presisfoto.no driftes og eies av Presis Digitalprint AS. Vi har mange års erfaring med design og digitaltrykk av blant annet visittkort, flyers, plakater, årsmeldinger, medlemsblad, magasiner, brosjyrer, hefter og program.

Trykkeriet vårt ligger i Elverum, og mange av våre kunder holder til i Innlandet. Vi har gode avtaler med våre budbiler av frakt og varer, som sørger for at leveransene kommer trygt hjem til deg til en fornuftig pris.

Med vår erfaring og ekspertise på trykk og design satser vi nå enda mer på privatmarkedet. Vi ser at private husstander i større grad ønsker å lage egne trykksaker, og vi gjør prosessen enklere ved å benytte nyeste teknologi innenfor nettbasert programvare kombinert med våre innarbeidede rutiner for trykk og levering.

Med våre ferdiglagde maler bistår vi i designprosessen ved å dele våre designmaler med deg som kunde, og du kan i tillegg designe dine egne trykksaker ved hjelp av enkle verktøy.

Produktene vi spesialiserer oss på til privatmarkedet er print på plate, planleggere, kort, dørskilt, navnemerker, tapet og kjøkkenplater.